Latający Talerz
Gęsina na św. Marcina
Menu:
Pierś gęsia pieczona na różowo z płatkami gruszki macerowanej metodą sous-vide w armaniaku
Gęsie udo confit w sosie truflowym i kawowe pure z selera
Gęsie żołądki sous-vide w sosie borowikowo-koperkowym
Żur na wywarze z gęsiny z ćwiartką gęsiego jaja
Pieczona gęś biała kołudzka z kaszą gryczaną i leśnymi grzybami
Terminy:
Dowolny termin w dniach od 8 do 30 listopada ustalany indywidualnie
Ceny:
125 zł / osoby, 12 osób (wino białe i czerwone z oferty El Catador wliczone w cenę)
Kontakt:
+48 601 211 669
czasnagesine@latajacytalerz.pl
www.latajacytalerz.pl
facebook.com/latajacytalerz
Saska Kępa
foto: Michał Przeździk
kompozycja: Eliza Mrozińska