Język:
POLECAMY TRANSMISJĘ
Czy gęś staje się marką województwa kujawsko-pomorskiego?
KONFERENCJA ONLINE
Czas na gęsinę Strona
internetowa
akcji

Rejestracja

 

Zapraszamy do udziału w akcji „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina” skierowanej do restauracji oraz ich gości.

Aby dołączyć do naszej akcji, nie trzeba żadnych opłat ani spełniania warunków, poza złożeniem deklaracji serwowania gęsiny w restauracji w okresie od 11 do 30 listopada. Oczywiście zachęcamy do serwowania potraw z gęsi także w dłuższym okresie.


Każdemu lokalowi, który zdecyduje się włączyć w nasz projekt, zapewniamy wsparcie w formie materiałów promocyjnych wysyłanych do każdej restauracji, a także promocję na naszej stronie internetowej. Ponadto rozlosujemy refundowane vouchery na gęsinowe kolacje o wartości 100 i 150 złotych, do zrealizowania w lokalach biorących udział w akcji.

 

Formularz rejestracyjny

na przykład: bar, restauracja, gospoda, tawerna, restauracja hotelowa
na przykład: polska, włoska, regionalna, hiszpańska francuska, grecka, międzynarodowa
telefon stacjonarny, telefon komórkowy, adres e-mail
telefon i/lub adres e-mail

Lokalizacja na mapie

Kliknij w odpowiednie miejsce na mapie, aby oznaczyć miejsce.

Akcja „Kujawsko-Pomorska gęsina na św. Marcina” organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie

Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce.