Akademia Kulinarna Gościńca Konopielka
Już 4 listopada startujemy z Akademią Kulinarną Gościńca Konopielka.
Lubisz Gotować? Przyjdź i gotuj razem z nami i naszymi Ekspertami!
4 listopada tematem przewodnim naszego menu będzie Gęsina. Przygotujemy na żywo dla Państwa zakąskę, zupę, danie główne oraz deser.
Tego dnia do naszej Akademii Kulinarnej z Gęsiną zaprosiliśmy Doradcę Kulinarnego firmy Kamis – Macieja Wawryniuka. Przepisy z naszego specjalnego menu będą dostępne na naszej stronie i facebook’u.
Kilka słów o naszym gościu:
- Kucharz w drugim pokoleniu
- Szef Kuchni Studia Kulinarnego Kamis, Doradca Kulinarny
- Autor felietonów kulinarnych
- Prowadzi warsztaty kulinarne dla szefów kuchni, kucharzy, restauratorów, blogerów kulinarnych i miłośników gotowania
-Prowadzi szkolenia zawodowe dla młodych adeptów sztuki kulinarnej
-Autor wielu przepisów ukazujących się w czasopismach, poradnikach na stronach www
-Organizator i juror konkursów i eventów kulinarnych
-Prowadził kąciki kulinarne w TV
-Miłośnik gotowania i opowiadania o sztuce kulinarnej
