Język:
POLECAMY TRANSMISJĘ
Czy gęś staje się marką województwa kujawsko-pomorskiego?
KONFERENCJA ONLINE
Czas na gęsinę Strona
internetowa
akcji

KARRAMBA RESTAURACJA

Typ lokalu:

RESTAURACJA

Kuchnia dominująca:

polsko-włoska

Adres strony WWW:

Rezerwacje w restauracji:

52 321 51 89

Liczba miejsc dla gości:

100

Opis:

Karramba to miejsce, które powstało dla miłośników prawdziwego jedzenia. Nasza filozofia to cytat z Ulissesa: „Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy”. Specjalnie dla was nasi profesjonalni kucharze łączą najlepszej jakości produkty ze sztuką kulinarną. Chcemy dawać wam radość spędzania czasu w naszych wnętrzach przy swobodnych rozmowach, dobrej muzyce i pysznej kuchni. Dzięki otwartej kuchni możecie obserwować jak powstają steki z doskonałej polskiej wołowiny i pizze z włoskich składników. Niemniej dumni jesteśmy z szerokiej oferty dań z podrobów m.in. byczych jąder czy żołądków. W naszym menu znajdziecie również propozycję dań wegańskich oraz dania dla dzieci.

Aktualności restauracji:

Adres:

Batorego 1,
85-104 Bydgoszcz
woj. Kujawsko-Pomorskie

Opinie gości

Paulina (Bydgoszcz)
Świetne udko z gęsi i rosół z gęsimi żołądkami.

Dodaj opinię

Akcja „Kujawsko-Pomorska gęsina na św. Marcina” organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie

Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce.