Język:
Czas na gęsinę Strona
internetowa
akcji

Restauracja Rogata - Hotel Kosmowski

Typ lokalu:

restauracja hotelowa

Kuchnia dominująca:

międzynarodowa

Adres strony WWW:

Rezerwacje w restauracji:

600900380

Liczba miejsc dla gości:

50

Opis:

Filozofia pracy naszej restauracji opiera się przede wszystkim na budowaniu trwałych relacji z gośćmi. Ponieważ jest to obiekt należący do Hotelu, zależy nam, aby atmosfera tu panująca nawiązywała do domowego zacisza. Jasna kolorystyka wnętrza oraz bogactwo drewnianych detali, nadają miejscu przytulnego i ciepłego charakteru. Chcemy zaskakiwać i uczyć nowych smaków, dlatego kuchnia oferuje nie tylko bazowe menu, ale także sezonowe mini karty. Obecna mini karta - promuje gęsinę w wielu odsłonach smakowych. Dania przygotowujemy z wysokiej jakości gatunków mięsa, i serwujemy w oryginalny, wysublimowany sposób. Klienci doceniają nie tylko walory smakowe naszych potraw. Zwracają również uwagę na bogatą ofertę na barze. Dysponujemy bowiem licznymi gatunkami wybornych trunków. Wzbudzają one wiele pozytywnych recenzji wśród gości. Być może wynika to z faktu, że nasi kelnerzy potrafią w odpowiedni sposób dopasować je do wybranego dania. Takie połączenia tworzą niezapomniane doznania i momenty, które pamięta się latami Uważamy, że najmocniejszą stroną Restauracji Hotelu Kosmowski - jest umiejętność zaskoczenia Klienta nowym wydaniem dobrze znanych mu potraw. U nas nic nie jest szablonowe. Uwielbiamy połączenia klasyki z lekką nutą drapieżności. To miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Nie ograniczamy się tylko do jednej wybranej drogi kulinarnej. Łączymy smaki, kultury i style. To konsekwencja obcowania z naszymi Gośćmi hotelowymi przyjeżdżającymi do Wrześni z najdalszych zakątków świata. Dzięki temu mogą poczuć się u nas jak w domu.

Aktualności restauracji:

Adres:

ul. Wrocławska 43,
62-300 Września
woj. Wielkopolskie

Dodaj opinię

Akcja „Kujawsko-Pomorska gęsina na św. Marcina” organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie

Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce.