Język:
TRANSMISJA ONLINE
KUJAWSKO-POMORSKI FESTIWAL GĘSINY
11 i 12 listopada od godz. 11:00
Czas na gęsinę Strona
internetowa
akcji

RESTAURACJA PLANKTON

Typ lokalu:

RESTAURACJA

Kuchnia dominująca:

MIĘDZYNARODOWA

Adres strony WWW:

Rezerwacje w restauracji:

89 333 50 18; 885 838 281

Liczba miejsc dla gości:

50

Opis:

MAMY PRZYJEMNOŚĆ ZAPROSIĆ PAŃSTWA DO RESTAURACJI PLANKTON NA POSIŁEK I MIŁE SPĘDZENIE CZASU W AUTORSKIM WNĘTRZU Z NIEZAPOMNIANYM WIDOKIEM W KOMPLEKSIE SPORTOWO WYPOCZYNKOWYM UKIEL ; BĘDĄCYM PRZYKŁADEM POŁĄCZENIA WSPÓŁCZESNEJ ARCHITEKTURY I KRAJOBRAZU WARMIŃSKIEGO. KUCHNIA NASZA SZUKA HARMONII W ŁĄCZENIU NOWOCZESNYCH TRENDÓW KUCHNI LEKKIEJ ZE SMAKAMI WYDOBYWANYMI Z PRODUKTÓW I ROŚLIN POCHODZĄCYCH Z UPRAW DOMOWYCH I EKOLOGICZNYCH W WIĘKSZOŚCI Z NASZEGO REGIONU.

Adres:

UL. KAPITAŃSKA 19,
10-153 OLSZTYN
woj. Warmińsko-Mazurskie

Dodaj opinię

Akcja „Kujawsko-Pomorska gęsina na św. Marcina” organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie

Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce.