Małe Pułkowo 20, 87-207Dębowa Łąka
woj. Kujawsko-Pomorskie
Typ lokalu:
RESTAURACJA
Kuchnia dominująca:
Polska
Adres strony WWW:
http://kuzniasmakow.com/
Rezerwacje w restauracji:
663-943-934, recepcja@kuzniasmakow.com
Liczba miejsc dla gości:
46- lokal , 14 -taras
Opis:
Hotel i Restauracja Kuźnia Smaków usytuowana jest w Małym Pułkowie, zaledwie 1 km od drogi krajowej nr 15, która łączy Toruń z Olsztynem. W Naszym hotelu znajduje się 17 pokoi wyposażonych m.in. w klimatyzację, tv led, darmowe WiFi. Dysponujemy dużą salą bankietową do 150 osób, 2 salami konferencyjnymi, grillownią i bezpłatnym parkingiem. Menu restauracyjne oparte o świeże miejscowe produkty, nawiązuje do zdrowej, tradycyjnej kuchni. Restauracja Kuźnia Smaków na Państwa życzenie zorganizuje przyjęcie wigilijne, noworoczne lub catering. Oferujemy profesjonalnie wyposażone sale do organizacji szkoleń i konferencji z możliwością pobytu w naszym hotelu.
Pierogi z gesiny są przewspaniałe! Smak rozplywa się w ustach. Polecam! :)
Agnieszka(Warszawa)
Rosół z gęsi to naprawdę niebo w gębie. Smak wzmacnia tekstura dodatków (pierożki i warzywa). A całość pięknie podana
Iwona(Wejherowo)
Przepyszna gęsina i rosół z gęsi. Bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam
Marcin(Warszawa)
Jeszcze lepsza gęsina niż w zeszłym roku. W przyszłym roku też przyjadę skosztować. Polecam!
Paulina(Warszawa)
W klimatycznej restauracji miałam okazję zjeść przepyszny rosół z gęsi oraz wyśmienicie przygotowane udko z gęsi z placuszkami z dyni oraz ciekawie podanymi burakami. Oba dania zostały podane w estetyczny i wykwintny sposób. Uczta dla oczu oraz podniebienia.
Polecam
Przemek(Wąbrzeźno)
Serwowany tutaj rosół z gęsi to prawdziwe rewolucja smakowa. Miejsce klimatyczne, godne polecenia.
Marianna(Poznań)
Fenomenalna kuchnia o każdej porze roku. Jednakże menu z gęsina po prostu urzeka. Szczególnie consomme. Gorąco polecam
Lukasz(Dębowa-Łąka)
Gęsina bardzo nam smakowała
Bartek(Golub-Dobrzyń)
Bardzo klimatyczne miejsce z dobrym jedzeniem a gęsina I klasa
Magda(Golub-Dobrzyń)
Fajne miejsce, gęsina przepyszna.... szczególnie polecam pierożki i konfitowane udo gęsie.
organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie.
Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.
Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce.
Więcej o naszej akcji →
Nasza strona używa plików Cookies w celu zapewniania wygody korzystania zserwisu oraz w celach statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodęna politykę cookies. Więcej na ten temat