KUJAWSKO-POMORSKI FESTIWAL GĘSINY W PRZYSIEKU 9-10 LISTOPADA 2019 R. INFORMACJE DLA WYSTAWCÓW

Organizator akcji:


Województwo kujawsko-pomorskie

Województwo Kujawsko-Pomorskie

WRÓBLÓWKA HOTEL RESTAURACJA

Adres:

KRAKOWSKA 608,
43-300 BIELSKO-BIAŁA
woj. Śląskie

Typ lokalu:

Restauracja hotelowa, restauracja

Kuchnia dominująca:

polska

Adres strony WWW:

Rezerwacje w restauracji:

+48 33 816 90 72, recepcja@wroblowka.com.pl

Liczba miejsc dla gości:

96

Opis:

Zapraszamy do naszej restauracji w Bielsku-Białej. Proponujemy Wam kuchnię polską w nowoczesnej odsłonie. Nasi kucharze cenią tradycję, sezonowość oraz naturalne produkty. Gwarantujemy - jest pysznie! Wszystkich, którzy zawitają do nas z daleka ugościmy w naszym hotelu.

Aktualności restauracji:

Opinie

Opinie gości

MAGDA (Katowice)
Świetna obsługa i jedzenie fajne miejsce na wesela i inne uroczystości
Karolina (B-B)
Mają dobre jedzenie. Polecam bardzo
Leszek (Kozy)
Super, byłem w zeszłym roku. |Będę i teraz
Magda (Bielsko-Biała)
Najlepsze consome z malutkimi pierożkami z kaszy gryczanej i wątróbką jakie jadłam dotychczas.
A sałatka z piersi gęsi i ten słonecznik ....porostu pycha!
Do tego bardzo miła obsługa ;-)
serdecznie polecam!!!
Adrian (Kety)
Bardzo polecam ! Pyszne udko gęsi confi ,miękkie , delikatne i do tego słodkawa kapusta czerwona ,rewelacyjna , mam nadzieje ze zawsze bedzie tak smacznie ! Pozdrawiam
Tomek (Bielsko-Biała)
bardzo smacznie ! miałem okazje jeść pierś z gęsi z kacza gryczana i carpaccio z różowych buraków , pierś delikatna nie łykowata ,zachwyciły mnie pyszne słodkawe buraki pierwszy raz miałem je okazje kosztować i bardzo mi zasmakowały , fajne skomponowane danie ! Polecam
Joanna (Czechowice-Dziedzice)
Pyszne dania z gęsiny :) Najlepsze co jadłam to uszka z nadzieniem kaszy gryczanej i wątróbki - bardzo ciekawe i smaczne połączenie. Polecam

Twoja opinia

Akcja „Kujawsko-Pomorska gęsina na św. Marcina”

organizowana jest przez Województwo Kujawsko-Pomorskie.


Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.


Powodów, dla których to właśnie gęsina wyrosła na kulinarny symbol Kujawsko-Pomorskiego jest wiele. Nasz region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce. Więcej o naszej akcji →