Z kujawsko-pomorską gęsiną na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

24 października w hali EXPO XXI w Warszawie dobywał się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. Na tej największej imprezie dla profesjonalistów z branży kulinarnej promowaliśmy kujawsko-pomorską gęsinę, opowiadając o naszej akcji, serwując na śniadanie i na lunch potrawy z gęsiny, a także zapraszając na Kujawsko-Pomorski Festiwal Gęsiny. Warto wspomnieć, że szefowie kuchni z całej Polski raczyli się naszymi potrawami, których wydaliśmy w sumie około 400 (200 śniadań i 200 lunchów). Już wkrótce na naszej stronie zobaczycie filmową relację z naszego udziału w Kongresie. Dziękujemy Stowarzyszeniu Euro Toques Polska, zrzeszającym kucharzy z całej Polski i będącej częścią europejskiej rodziny Euro Toques, za goszczenie nas na swoim stoisku.