Konkurs kulinarny dla dziennikarzy

Rusza konkurs kulinarny na potrawę z gęsiny dla dziennikarzy, organizowany w ramach akcji „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”. Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach: 1) najlepszy film – tu trzeba przesyłać przepis w postaci filmu zawierającego podanie składników, proces przygotowania i prezentację gotowej potrawy oraz 2) najlepszy przepis – tu trzeba przesyłać pisemny opis przygotowania potrawy wraz z podaniem niezbędnych do jej przygotowania składników oraz zdjęciem gotowego dania.
Ważna informacja: organizator konkursu zwraca koszty zakupu produktów, niezbędnych do przygotowania dania z gęsiny do kwoty 150 zł.
Termin nadsyłania przepisów upływa dnia 10 grudnia 2021 r.
Dla zwycięzców w obu kategoriach czekają niezwykle atrakcyjne nagrody: zestawy sprzętu kuchennego, renomowanej marki STAUB/ ZWILLING wartości 3000 zł.
Informacje szczegółowe i dokumenty: